середу, 29 червня 2022 р.

 Майстер клас"Саджаємо рослинки".

В рамках творчого проекта ProArt у відділі обслуговування дітей та юнацтва Публічної бібліотеки 11 травня пройшов майстер-клас «Саджаємо рослинки». Захід був організований працівниками відділу, а провела його Ожован Олена,кандидат біологічних наук,доцент кафедри польових і овочевих культур Одеського державного аграрного університету. Учасники заходу вчилися готувати матеріал для посадки рослин, підібрали необхідне насіння та дізналися про особливості догляду за рослинами.
На заході були присутні постійні читачі, зокрема і діти вимушені переселенці та ті, котрі ще до війни проживали в Білгород-Дністровському.
Вони саджали різні види рослин.
Садівництво - це цікаво, корисно та пізнавально. Олена Олександрівна показала учасникам майстер-класу, як з малесенького насіння і родючої землі народжується нове життя. Думаю, усі отримали позитивний заряд енергії.
Такі майстер-класи та загалом перебування в бібліотеці в позитивному середовище важливі для дітей під час вйни.
У відділі обслуговування дітей та юнацтва щотижня проводяться заняття та майстер класи для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.
Після початку повномасштабної війни росії проти України
бібліотека додає більше творчих аспектів та таким чином намагаємося підтримати, допомогти тим, хто вимушений був поїхати від жахів цієї агресії,щоб вони змогли відчути себе серед нас як вдома. Цьому дуже сприяє творчий процес. Хочемо щиро подякувати Олені Олександрівні за дуже цікавий та пізнавальний майстер-клас.

Немає коментарів: