середу, 29 червня 2022 р.

 «Тут живе дитинство» Літературно - розважальна програма- екскурсія

1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. А також в цей день традиційно стартує програма літніх читань, яку треба гарно прорекламувати, щоб влітку якомога більше дітей занурилося у читання.
Саме в цей день у відділі обслуговування дітей та юнацтва Публічної бібліотеки м. Білгорода -Дністровського пройшла літературно- розважальна програма - екскурсія для дітей нашого міста та діточок гостей, яки приїхали до Білгород-Дністровського з окупованих територій України. Спочатку завідуюча відділу Ірина Возна провела екскурсію по книжковому царству бібліотеки, впродовж якої розповідалося про правила користування книгою та бібліотекою. Потім діти завітали на майстер клас "Україна моя", який провела запрошена гостя Кобзєва Наталія Сергіївна, викладач з фортепіано Шабівської музичної школи,письменница, член Асоціації літераторів Бессарабії "Буджак",майстер по художньому декупажу. На майстер класі діти робили карту України у вигляді магниту за допомогою техники "декупажу". Всім дуже сподобалось своїми руками зробити такі гарні сувеніри. Свої роботи діти узяли додому, а ще Наталія Сергіївна подарувала діткам свою книжку "Ребятам о зверятах.
Наприкінці заходу у залі з'явилися казкові герої: Принцеса, Карлсон,Вінні Пух, Лисичка - сестричка. Вони розповіли дітям про те, в яких казках вони мешкають та пригостили усіх солодощами та соком.
Діти пошли з бібліотеці з купою подарунків, вражень та позитивних емоцій.

Немає коментарів: