пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

 Фантазійна година творчості

«Жителі країни Мурляндії»
Про котів пишуть вірші,оповідання,знімають кіно,мультфільми...
Ці милі та ласкаві тварини давно стали домашніми улюбленцями.
Любов до них виявилась настільки сильною, що для пухнастиків, навіть,окреме свято вигадали - Всесвітній день котів. А відзначається він 8 серпня. Тож не стояли осторонь цієї події і бібліотекарі відділу обслуговування дітей та юнацтва Публічної бібліотеки. На передодні свята в бібліотеці зібралася весела та гомірлива компанія дітлахів. Бібліотекарі організували для малечі веселу розважальну - пізнавальну годину ‘’Жителі країни Мурляндії ’’. Розповіли присутнім про незвичайні властивості кішок та їхню відданість господарям. А гості свята ділилися своїми дуже цікавими історіями про своїх пухнастих домашніх улюбленців. Про їх звички, настрій і улюблені страви.
Далі маленьким шанувальникам вусатих та хвостатих створінь було запропоновано ознайомитись з книжковою виставкою та переглянути повчальний мультфільм «Кіт, який гуляв сам по собі», за мотивами казки Р. Кіплінга, «Котик Мурчик» та інші. Багато позитивних емоцій викликав у дітей перегляд відео ‘’Цікаві факти про котів ’’.
Родзинкою заходу став майстер-клас із виготовлення котика з паперу в техніці оригамі «3D Котик». Діти із задоволенням робили із кольорового паперу котика. Тепер в нашій книгарні є свій котик Дзі – Дзі.
Веселі посмішки та гарний настрій панував протягом усього заходу,але навіть,після його закінчення дитячий галас продовжував наповнювати стіни бібліотеки.

Немає коментарів: