пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

 Здавна дружба вважалась високою людською цінністю. Друзі - це найближчі люди для кожного, тому Міжнародний день друзів, який відзначається 30 липня, можна вважати днем любові до друга.

З роками свято отримало величезну популярність, і сьогодні його святкують у багатьох країнах. У кожній країні свято відзначають згідно з місцевими культурними традиціями. Люди вітають один одного , згадують старих друзів і заводять нових .У цей день необхідно проводити час зі своїми друзями, висловлювати їм свою любов і повагу.
У великому світі людині важко знайти собі вірного друга. Але ми можемо підказати місце, де нових друзів знайшли вже багато діток. Це наша бібліотека. Читачі нашої книгозбірні відсвяткували своє свято - день дружби. І хоч на вулиці - спека , але це не злякало дітлахів, в цей день у бібліотеці було весело і гамірно. Діти грали , спілкувалися, відгадували загадки - все було присвячено дружбі і друзям.
У цей день традиційно можна обмінюватися подарунками, квітами, листівками. Тому ми вирішили зробити "квітку дружби" та подарувати її найкращому другу.
Діти із задоволенням освоїли техніку виготовлення квітки з кольорових серветок.
Дружні творчі посиденьки вдалися на славу. Діти отримали безліч гарних емоцій, розкрили по новому для себе значення дружби, навчилися техніки виготовлення квітки із серветок і також взяли почитати на літо книги про дружбу. Міжнародний день друзів, заснований саме для того, щоб, незалежно від життєвих обставин і різних проблем, ми нагадали своїм друзям про те, як вони важливі для нас. І ми сподіваємося, що у вашому житті є хоча б одна людина, яку ви захочете від щирого серця привітати з цим святом.
Пам'ятайте! Навіть самий похмурий день має всі шанси стати захоплюючою пригодою. Досить оточити себе хорошими людьми!
Ми в свою чергу хочемо подякувати вам за дружбу з нашою бібліотекою 🙂


Немає коментарів: