пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

 Патріотична гра - квест "Моя Україна - єдина та сильна".

24 серпня ми відзначали 31 річницю Незалежності України. Це знакова подія для всіх українців, адже наша країна хоч і молода, але з багатовіковою історією.
Долаючи надзвичайно багато викликів на своєму шляху, Україна відстояла свободу та європейський вибір революціями, а нині захищає суверенітет та територіальну цілісність від російського агресора. Ми віримо, перемога буде за нами, як проростає квітка з маленької насінини, як проросла наша незалежність із великого прагнення українців до волі.
На святкування Дня Незалежності України до відділу обслуговування дітей та юнацтва Публічної бібліотеки були запрошені юні читачі, які пограли у гру-квест «Моя Україна – єдина та вільна». Квест був проведений для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Впродовж заходу учасникам було запропоновано відвідати декілька локацій, де вони прийняли участь у вікторині про Україну, розгадали загадки про державні та народні символи України, які їм загадували Берегиня козацького роду та Калина. Потім покружляли у веселому хороводі з Калиною та пограли у гру "Звари куліш" з Берегинею. А на остання провели флешмоб та розмалювали карту України в жовто- блакитні кольори своїми долоньками.
Захід вийшов дуже цікавий, веселий та патріотичний.

Немає коментарів: