пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

 Книжкова виставка- панорама "Незалежна і єдина будь навіки Україно!".

Україно моя співуча,
Ніжна нене, колиска добра!
Я люблю твої древнії кручі,
Буйну зелень на схилах Дніпра.
Ти одвічна — у пісні, у слові,
Ти у думах співця-кобзаря,
Україно моя казкова,
Наше серце для тебе співа.
Живи, Україно! Живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Співай, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі.
24 серпня в Україні святкують велике державне свято – День Незалежності. 2022 року відмічається 31-а річниця становлення нашої держави.Нажаль
цього року ми відзначаємо цей день під звуки сирен та вибухи снарядів.Святкування Дня Незалежності відбувається в умовах воєнного стану. Але для кожного українця це свято дуже важливо.
Юні читачі відділу обслуговування дітей та юнацтва мають можливість ознайомитися з легендарною історією рідної Батьківщини, її мальовничими краєвидами, видатними українцями, завітавши до нашої бібліотеки та ознайомившись з літературою,яка представлена на книжковій виставці- панорамі "Незалежна і єдина будь навіки Україно!" В книгах, представлених на виставці, викладено матеріали про історичне минуле та розповідь про сьогодення нашої держави. Працівники відділу мають надію, що цим доробком допоможемо читачам усвідомити сьогоднішню боротьбу українського народу за вільний вибір майбутнього, як продовження віковічної боротьби наших предків за волю. Сьогодні дзвони б’ють на сполох, закликаючи українців до єднання, захисту, відродження Української держави.
Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!

Немає коментарів: