середу, 22 вересня 2021 р.

 «Мотиваційний тренінг : «Не помилися, вибираючи свій шлях»

Одним із найважливіших кроків у житті кожної людини є вибір професії. Від того, яким він буде залежить, як складеться подальше наше життя. Для прийняття правильного рішення при виборі професії необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості й потреби ринку праці. Світ професій такий різноманітний. Як осягнути його? Як по змозі уникнути помилок при вирішенні питання ким бути? Яку стежку обрати у житті?
Щоб відповісти на ці та багато інших запитань, які виникають у молоді під час вибору майбутньої професії бібліотекарями нашого відділу була організована зустріч учнів 10 класу СШ № 5(класний керівник Макєєва Надія Микитівна) з ведучим спеціалістом з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних міськрайонного центра зайнятості Валентиною Олександрівною Касаткіною-Беликчі під назвою «Мотиваційний тренінг : «Не помилися, вибираючи свій шлях». Зустріч пройшла у читальному залі бібліотеки.
Учнів ознайомили з активними професіями на ринку праці, можливістю проходження тестування та профконсультації в центрі зайнятості. Юнаки ділилися своїми планами на майбутнє.
Як результат, учні отримали багато корисної та важливої інформації, яка обов’язково стане у нагоді при вирішенні питання професійного вибору.

Немає коментарів: