середу, 22 вересня 2021 р.

 Вибір професії – один із найвідповідальніших і найскладніших кроків у житті молодої людини. Відомий філософ Григорій Сковорода говорив, що світ – театр. І кожен повинен для себе обрати ту роль, яку він зможе найкраще виконати, ту, що відповідає його нахилам і здібностям. Стосується це насамперед вибору професії. Але так важко визначити, яка професія тобі більше до вподоби, яка зробить твоє життя щасливим.

21 вересня працівники бібліотеки для дітей та юнацтва ім. В. Катаєва спільно з Центральною міською бібліотекою ім. М.Горького прийняли участь у яскравому Масовому інтерактивному заході «ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ» , який був організований Білгород-Дністровським міськрайонним центром зайнятості населення.
Метою цього грандіозного заходу було надати можливість молоді отримати максимальну кількість інформації про світ професій, поспілкуватись з справжніми фахівцями своєї справи та розставити пріоритети свого професійного майбутнього.
Працівники бібліотек представили учасникам заходу матеріали з фондів, які можуть стати у пригоді молоді при виборі майбутньої професії. Бібліотекою для дітей та юнацтва ім.. В. Катаєва була створена виставка під назвою «Бібліофреш. Видатні особистості: кар’єра, успіх», за допомогою якої юнаки дізналися про світ професій, про видатних людей, які завдяки тому, що колись зробили вірний вибір своєї професії змогли добитися світового визнання та своєю діяльністю зробили багато чого корисного для суспільства.
Захід пройшов у веселій, дружній атмосфері та залишив в пам‘яті учнів незабутні враження.

Немає коментарів: