четвер, 5 травня 2022 р.

 Творча зустріч з письменницею «Поезія – краса життя земного»

24 березня, в рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання - 2022, в відділі обслуговування дітей та юнацтва Публічної бібліотеки відбулась творча зустріч з письменницею-краянкою, членом Асоціації літераторів Бессарабії «Буджак», автором творів та віршів для дорослих і дітей – Наталію Кобзєвою.
Наталія Кобзєва – представниця сучасного покоління українських письменників. Зустріч з авторкою пройшла у відео форматі.
Відділ обслуговування дітей та юнацтва давно вже став традиційним місцем для зібрань творчих, інтелігентних людей, тих, хто вміє відчувати душею красу художнього слова. Саме такою людиною є Наталія Кобзєва.
Письменниця народилася в м. Білгород-Дністровському. Працює в Шабівській дитячої музичної школі завідуючою фортепіанним відділом. Є членом Одеського обласного центра Всеукраїнської культурно-освітньої Асоціації гуманної педагогіки, членом асоціації літераторів Бессарабії «Буджак», співпрацює з музичною студією «Кредо», була керівником ансамблю дитячої пісні «Самоцветики», для яких писала вірші і пісні. Є учасником естрадно – вокального ансамблю «Бессарабські джерела» БК Шабо. Захоплюється літературою та художнім деку пажем.
Розпочинаючи творчу зустріч, завідуюча відділом обслуговування дітей та юнацтва Публічної бібліотеки Ірина Возна представила авторку та надалі слово взяла сама письменниця, яка розповіла про свій творчій шлях та свої літературні творіння. Людина творча, ініціативна та креативна, Наталія Кобзєва зацікавила розповіддю, в ході якої письменниця яскраво презентувала свою книгу «Ребятам о зверятах», розкривши ще одну грань своєї особистості як талановитого творця.
Книга має подобатися і авторові, і читачам. Тоді і автор задоволений тим, що йому вдалося вкласти у свій твір, і читачі вважають, що недаремно витратили свій час. Такими і є всі твори письменниці, в яких ідеться про найважливіші життєві цінності – добро, дружбу і любов.
Наприкінці зустрічі Наталія Сергіївна подарувала нашої бібліотеці свою книгу «Ребятам о зверятах».
Завідуюча Возна І. побажала письменниці творчої наснаги, успіхів на письменницькій ниві і миру.
Украины летячего читания. В чем
уродственница проходит на и
0:09 / 20:56

Немає коментарів: