четвер, 5 травня 2022 р.

 Виставка-запрошення «Мрія книгомана!»

ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ ДИТЯЧОГО ТА ЮНАЦЬКОГО ЧИТАННЯ-2022 ВІДДІЛ ОБСЛУГОВУВАННЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ ПРОПОНУЄ ДІТЯМ МОЛОДШОГО,СЕРЕДНЬОГО ТА СТАРШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ ПІДБІРКУ КНИГ СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ, ЯКА ПРЕДСТАВЛЕНА В ЧІТАЛЬНОМУ ЗАЛІ НА ВИСТАВЦІ "МРІЯ КНИГОМАНА!" .
ЦЯ КНИЖКОВА ВИСТАВКА - ЗАПРОШЕННЯ НЕ ЗАЛИШИТЬ ЮНИХ ЧИТАЧІВ БАЙДУЖИМИ!
Тут представлені найпопулярніші книги сучасних авторів та світові бестселери на будь-який смак: романи, фантастика, пригоди та розвиваюча література.
Сучасна молодь різниться у своїх літературних смаках. Українська молодь віддає перевагу читанню книг сучасних українських авторів. Популярними є книги: Бурлака О. «Розірваний кадр», Левкова А. «Старшокласниця.Першокурсниця», Чернієнко Ю. «Помста», Грищенко С.«Винятки із правил» та ін. Всі вони представлені увазі читачів на виставці.
У списку найбільш популярних зарубіжних книг на сьогоднішній день входять наступні твори: Ковелл К. «Як приручити дракона», Чейнані З. «Школа добра і зла», Мулл Б.«Звіродухи», Рассел Р.Р.«Щоденник Ніккі» та ін.. Ці твори також є у нас в бібліотеці.
Є хороший вислів Джоанн Роулінг: «Якщо Ви не любити читати, значить Ви не знайшли потрібну книгу». Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. А їх в Публічної бібліотеці вдосталь.
Відвідувачі бібліотеки,за допомогою виставки – запрошення "Мрія книгомана!" з задоволенням знайомляться з цікавою літературою, молодими авторами, сучасними письменниками. Бібліотекарі сподіваються, що кожен знайде «свою» книгу.

Немає коментарів: