понеділок, 29 березня 2021 р.

 

ДРАЙВ-КНИГИ  ДЛЯ  МОЛОДІ





                   Бібліотека для дітей та молоді імені В. Катаєва презентує серію книг

Нати Ігнатової – «Диваки», «Доторкнутися до небес», «Миттєвості буття».

     Ці книги із серії  «Просто романтики» адресовані  молодіжній читацькій аудиторії

     Неймовірне число подій відбувається в житті молодих людей. Випробування Любов’ю, Дружбою, Грошима, Славою, Успіхом. Як вони витримають ці іспити, чи впораються? Впораються. Тому що вони – Диваки від слова «диво». Їх легко впізнати, тому що вони завжди з’являються в потрібну хвилину: віддають останнє заради дружби, роблять неможливе заради кохання. Вони просто допомагають словом і ділом, даруючи світло і тепло, а іноді просто не проходять мимо.

     У книзі «Доторкнутися до небес» читач знову зустрінеться з героями, яких інколи поблажливо називають диваками. Вони різні - кожен зі своїми надіями, переконаннями та прагненнями. Але цих молодих людей поєднує особливе сприймання світу через призму добра і справедливості. Для них дружба — це не лишень пісні під гітару у зоряну ніч чи прогулянки під літнім дощем, це, в першу чергу, здатність прийти на допомогу, не роздумуючи, а ще — порадіти чиємусь щастю, навіть якщо власне серце розривається від болю.

       Книга «Миттєвості буття» - молодіжно-романтична історія. Героїв книги можна любити, їх можна наслідувати, ними можна захоплюватися чи критикувати їхні дії, слова, вчинки, погляди, але залишатися байдужими – неможливо. Адже недаремно друзі захоплено, а недруги здивовано вигукують при зустрічі з ними: «От диваки!»

      Книга висвітлює проблеми сучасної молоді, а в ній читачі зустрінуться з героями попередньої повісті «Диваки».

     Книги  Нати Ігнатової  адресовані широкому колу молодих читачів, котрі певні, що навіть у сучасному ритмі життя є місце справжнім почуттям.

Підготувала: бібліотекар читального залу Кравченко А.П

 

 

           

 

Немає коментарів: